Βραβεύτηκαν Κηπουρός Μπεσέρα

Απονεμήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανηπειρωτικό, τα βραβεία "Best Goal" και MVP (υπό την αιγίδα ΠΣΑΠ και Super League) της 20ης αγωνιστικής στους ποδοσφαιριστές, Λεάντρο Μπεσέρα και Φώτη Κηπουρό.
Το βραβείο του "Best Goal" παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σουκοβέλος ο οποίος συνεχάρη τον Μπεσέρα με τα εξής λόγια:"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Λεάντρο για το γκολ που πέτυχε και εύχομαι να πετύχει και στο μέλλον ανάλογα τέρματα".
Από την πλευρά του ο Μπεσέρα τόνισε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που παίρνω για δεύτερη φορά το βραβείο αυτό. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι ευτυχισμένος που παίζω στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επιθυμία μου είναι να μείνει η ομάδα στη Super League και να συνεχίζω να αγωνίζομαι σ' αυτή".
Για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο "Τσούτσο" ανέφερε: "Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και τους 3 βαθμούς".
Το έτερο βραβείο αυτό του MVP παρέδωσε στον Φώτη Κηπουρό το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Ξενοφών Βρόσγος ο οποίος δήλωσε:" Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Φώτη για το συγκεκριμένο βραβείο και εύχομαι να πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιες καλές εμφανίσεις και στα επόμενα παιχνίδια".
Από την πλευρά του ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ δήλωσε τα εξής:"Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο και μου δίνει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα στο δύσκολο δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο μετά από πολλά χρόνια καριέρας".
Για το που το αφιερώνει το βραβείο υπογράμμισε: "Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, αφού αυτοί παίζουν τον βασικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο και παλεύουμε για τη νίκη και επίσης στον υπέροχο κόσμο μας που είναι ο δωδέκατος παίκτης σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη, Αν συνεχίσουμε έτσι θα του δώσουμε περισσότερες χαρές στη συνέχεια".
Για το ματς με τον Πανιώνιο ανέφερε: "Είναι ακόμα δύσκολο παιχνίδι στο δρόμο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία και από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε περισσότερο. Αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πετύχουμε το στόχο μας».
Για το τι άλλαξε ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε: «Άλλαξε τη φιλοσοφία του κάθε ποδοσφαιριστή και κατ' επέκταση της ομάδας. Θέλει να περάσει κάποια πράγματα σε θέματα ψυχολογίας αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Κατά κάποιο τρόπο τα κατάφερε και στα παιχνίδια υπάρχει συνεχής βελτίωση της ομάδας".