Πλήρωσε τα λάθη της η Εθνική

Μετά από 17 αγώνες η Εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, από την Ρουμανία με 1-3 στην Αυστρία. "Έσπασε" έτσι το αήττητο σερί του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η Εθνική δεν είχε καλή παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προδόθηκε από τα πολλά λάθη. Το πρώτο ήταν στο 17΄ από τον τερματοφύλακα Καπίνο, που έκανε ντεμπούτο και παράλληλα ρεκόρ καθώς έγινε ο νεαρότερος παίκτης που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο. Το σουτ του Τόρχε έφυγε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η Ελλάδα ανέβασε ρυθμούς και ισοφάρισε με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη στο 34΄.
Οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος δε βελτίωσαν την εικόνα και έτσι στο 61΄ ο Τανάσε (είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Ρουμανία. Στο 81΄ το... γλυκό έδεσε, έπειτα γύρισμα του Μαλεζά στον Καπίνο, ωστόσο Τσίπτσιου τον πρόλαβε και έγραψε το τελικό σκορ.
Ελλάδα: Καπίνο, Μανιάτης, Γιαννούλης, Παπασταθόπουλος (46΄ Παπαδόπουλος Α.), Μαλεζάς, Τζιόλης (76΄ Σαλπιγγίδης), Μάκος (46΄ Φωτάκης), Καραγκούνης, Κονέ (63΄ Θεοδωρίδης), Χαριστέας (46΄ Σαμαράς), Λυμπερόπουλος (46΄ Μήτρογλου).
Ρουμανία: Ράντου, Γκάμαν (63΄ Τσιρίτσες), Τανάσε (65΄ Κίπσιου), Μαζιλού (46΄ Νικουλάε), Παπ, Τόρχε, Γκόιαν, Στάνκου (81΄ Κόσιτς), Μπαλγκραντεάν, Πιντιλί (46΄ Λαζάρ), Νεάγκου (86΄ Γκριγκόρε).