H Ανζί καλεί Ανελκά, Φαν Πέρσι και Νενέ!

Ο νέος τεχνικός της Ανζί Μαχατσκάλα, Ρομπέρτο Κάρλος επιθυμεί να «εκτοξεύσει» την ρωσική ομάδα στην ίδια κατηγορία με συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρσελόνα και γι αυτό ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ θα «χτυπήσει» την πόρτα διάσημων παικτών όπως οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νικολά Ανελκά.
Η Ανζί έχει ήδη προσελκύσει σταρς όπως οι Σαμουέλ Ετό, Γιούρι Ζιρκόφ και Μπάλαζ Ντζούντζακ ενώ ο 38χρόνος Κάρλος ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία μαζί με τον Αντρέι Γκορντέεφ μετά την απομάκρυνση του Χαντζί Χαντζίεφ τον περασμένο μήνα.
Ο Βραζιλιάνος άσος, που συνεχίζει ως παίκτης-προπονητής δήλωσε πως ο Κερίμοφ είναι έτοιμος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να φέρει κι άλλα μεγάλα ονόματα στην πρωτεύουσα του Νταγκεστάν.
«Φιλοδοξία μας είναι η ομάδα να φτάσει στην ίδια κατηγορία με τις Ρεάλ και Μπαρσελόνα. Ο Ανελκά δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που μας ενδιαφέρει. Ο Νενέ της Παρί Σεν-Ζερμέν και ο Φαν Πέρσι της Αρσεναλ είναι παίκτες που παρακολουθούμε στενά. Επιπλέον έχω μιλήσει και με τον Νεϊμάρ», τόνισε ο Ρομπέρτο Κάρλος σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή.
«Εάν η Μπάρσα ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα για τέτοιες μεταγραφές, εμείς μπορούμε. Ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ μπορεί να κάνει όποια προσφορά του αρέσει», συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος.
sentragoal.gr