Έξω και η Βραζιλία από το Copa América!

Μετά την Αργεντινή, ούτε η Βραζιλία μπήκε στα προημιτελικά του Copa América 2011, καθώς την απέκλεισε η Παραγουάη νικώντας της με 2-0 στα πέναλτι. Στο 0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση, έχασαν και τις 4 εκτελέσεις οι Βραζιλιάνοι στην διαδικασία των πέναλτι!
Η βούλα του πέναλτι έκανε τα δικά της... παιχνίδια και η Παραγουάη στην διαδικασία των πέναλτι νίκησε με 2-0 την Βραζιλία, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa América 2011.
Η "σελεσάο" ήταν καλύτερη στα 90 λεπτά, αλλά δεν σκόραρε, ενώ το 0-0 διατηρήθηκε και μετά την παράταση.
Το παράξενο είναι πως η Βραζιλία δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στα πέναλτι, καθώς οι Ελάνο, Αντρέ Σάντος και Φρεντ αστόχησαν (άουτ), ενώ ο Χούστο Βιγιάρ απέκρουσε την εκτέλεση του Τιάγκο Σίλβα.
Η Παραγουάη τώρα περιμένει να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά, Χιλή ή Βενεζουέλα (01:15).
sport24.gr