Η τούρτα, τα παιχνίδια και τα δώρα της Turkish Airlines

Ηταν μια έκπληξη. Ηταν ένα μικρό δώρο στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Turkish Airlines, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες χορηγούς της Μπαρσελόνα φρόντισε για την καλύτερη δυνατή επιστροφή των τροπαιούχων από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη.
Με ένα αεροπλάνο που ξεχώριζε σα τη μύγα μέσα στο γάλα. Με ένα αεροπλάνο το οποίο ήταν «ντυμένο» εξωτερικά με τα πρόσωπα όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών.
Η Μπαρσελόνα κατέκτησε στο τερέν του θρυλικού «Γουέμπλεϊ» το τέταρτο κύπελλο πρωταθλητριών, το τέταρτο Champions League και ο ουρανός το μεσημέρι της Κυριακής γέμισε από τα πρόσωπα των θριαμβευτών. Η Turkish Airlines εκτός από την εξωτερική όψη του αεροπλάνου με το οποίο επέστρεψαν στη βάση τους οι πρωταθλητές Ευρώπης, φρόντισε και το εσωτερικό. Φρόντισε για να αισθάνονται άνετα αλλά και για να γιορτάσουν.
Ο σεφ του αεροπλάνου έφτιαξε μια ιδιαίτερη τούρτα με το έμβλημα της Μπαρσελόνα και το τρόπαιο του Champions League, την οποία έκοψε ο πρωτομάστορας της επιτυχίας, ο Πεπ Γκουαρδιόλα.
Τόσο ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ όσο και ο προπονητής της ομάδας, ευχαρίστησαν το πλήρωμα για τη φιλοξενία και έδωσαν συγχαρητήρια στον σεφ και την ομάδα του για το φαγητό που τους προσέφεραν. Βέβαια, μέσα στο αεροπλάνο, οι παίκτες και όλο το τιμ της Μπαρσελόνα έκαναν σα μικρά παιδιά και έπαιζαν με ότι έβρισκαν μπροστά τους.
GOAL News