Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Αρσεναλ νίκησε 1-0 τη Γιουνάιτεντ και οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι πλέον στο "εύθραυστο" +3 από την Τσέλσι την οποία υποδέχονται την επόμενη Κυριακή. Ούσα καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, η Αρσεναλ πήρε αυτό που έπρεπε από το ματς σημειώνοντας την πρώτη της νίκη επί της Μάντσεστερ από τον Νοέμβριο του 2008.
Στο πρώτο ημίχρονο οι "κανονιέρηδες" ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή και τις απειλητικές διαθέσεις προς την εστία του Φαν Ντερ Σαρ, ενώ στο 33' έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν στη φάση του χεριού του Βίντιτς στην οποία ο διαιτητής δεν έδειξε το σημείο του πέναλτι.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 56' με τον Ράμσεϊ και παρά την πίεση της Γιουνάιτεντ κράτησαν έως τέλους το 1-0. Οι "κόκκινοι διάβολοι" απείλησαν στο 49' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ, ενώ στο 77' είχαν την ευκαιρία για το 1-1, αλλά ο Νάνι έκανε κακό τελείωμα και ο Σζέσνι έδιωξε.
Πλέον, η Γιουνάιτεντ είναι στο "εύθραυστο" +3 από την Τσέλσι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Το συγκρότημα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει να παίξει με τη Μπλάκμπερν εκτός και τη Μπλάκπουλ εντός, πέραν του ντέρμπι με την Τσέλσι την επόμενη Κυριακή. Οι "μπλε" μετά το "Ολντ Τράφορντ" υποδέχονται τη Νιούκασλ και την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός με την Εβερτον.
contra.gr