Διώχνει Παπασταθόπουλο και άλλους 9!

Η Μίλαν είναι μία ανάσα από το σκουντέτο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Στα πλάνα του πάντως δεν υπάρχει "Σωκράτης Παπασταθόπουλος" σύμφωνα με τους Ιταλούς. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός πήγε το περασμένο καλοκαίρι στο Μιλάνο με όνειρα και προσδοκίες να κερδίσει αρκετό χρόνο συμμετοχής μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα καταφέρει να ανανεώσει την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Λομπαρντίας.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν σχεδόν κατηγορηματικά τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, με τα τελευταία δημοσιεύματα να θέλουν τον "Πάπα" με το ενάμισυ πόδι εκτός Σαν Σίρο, στο πλαίσιο επιχείρισης-σκούπας που ετοιμάζουν οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ιταλίας.
"Ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου είναι πολλοί οι παίκτες που ενδέχεται να εγκαταλείψουν τη Μίλαν. Η λίστα αυτή αποτελείται από 10 παίκτες", αναφέρει χαρακτηριστικά η μιλανέζικη ιστοσελίδα "Ilsussidiario.net" σε δημοσίευμά της την Τρίτη (26/04), για να συνεχίσει:
"Σχεδόν δεδομένη είναι η αποχώρηση των Λεγκροτάλιε, Ρόμα, Παπασταθόπουλου, Γιανκουλόφσκι, Ντίντακ Βιλά, Στράσερ, Οντουαμάντι. Παρόμοια είναι η κατάσταση για τους Μέρκελ, Αντονίνι και Αμέλια, με τον τελευταίο να είναι δανεικός από τη Τζένοα".
Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, αμφίβολη κρίνεται και η παραμονή των Όντο και Γκατούζο, καθώς αμφότεροι έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2012 αλλά είναι πιθανό να αποτελέσει δέλεαρ για αυτούς μία πρόταση από το εξωτερικό. Αυτό δεν είναι πάντως το μοναδικό μέσο που προεξοφλεί το "arrivederci" του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τους "ροσονέρι", αφού και η ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας "Goal" θεωρεί οριστικό το διαζύγιο των δύο πλευρών.
"Έχουν ήδη έτοιμες τις βαλίτσες τους οι Γιανκουλόφσκι (λήγει το συμβόλαιό του, επιστρέφει στη Μπάνικ Οστράβα), Λεγκροτάλιε και Παπασταθόπουλος, που κινδυνεύει να καταλήξει εκτός Ιταλίας", αναφέρει μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
sport24.gr