Δύο γκολ, ίσον... αυτοκίνητο

Λίγη ώρα πριν από τον πρώτο ημιτελικό με τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο Σερβίας, την Τετάρτη (16/03) ο προπονητής της Παρτιζάν και ένας ποδοσφαιριστής του έβαλαν στοίχημα.
Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θέλοντας να... προκαλέσει τον Γκανέζο επιθετικό Πρινς Ταγκόε του υποσχέθηκε ότι εάν βάλει δύο γκολ απέναντι στον μισητό αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα, θα του δώσει το αυτοκίνητό του! Ηθελε να του δώσει κίνητρο αν και ποτέ δεν περίμενε αυτό να συμβεί. Ο Ταγκόε άνοιξε το σκορ για την Παρτιζάν στο 4' και έκανε το 2-0 στο 49'! Η χαρά του Στανόγεβιτς για τη νίκη που φέρνει την ομάδα του κοντά στον τελικό, μετριάστηκε από τα δύο γκολ του Ταγκόε. Ο κόουτς της Παρτιζάν το απόγευμα της Πέμπτης (17/03) αποχωρίστηκε το αυτοκίνητό του, ένα Ρενό Κουπέ.
«Το αυτοκίνητό μου του ανήκει, ολοκλήρωσα την μεταβίβασή του. Μόλις έκανε το 2-0 στο 49' τον κάλεσα στη γραμμή και του είπα ότι το στοίχημα θα ισχύει μόνο αν κερδίσουμε. Από τότε άρχισα να παρακαλάω να μας ισοφαρίσουν για να κρατήσω το αυτοκίνητό μου», είπε αστειευόμενος (έτσι υποστήριξε...) ο Στανόγεβιτς.
GOAL News