Νταλγκλίς: Συγκινήθηκα όταν άκουσα τους οπαδούς να τραγουδάνε

Συγκινημένος από το κλίμα που δημιούργησαν οι οπαδοί για τα 60ά γενέθλια του, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς μετά την νίκη που πέτυχε η ομάδα του με 3-0 στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός των «ρεντς» δήλωσε πως θα του μείνει αξέχαστη η στιγμή που οι φίλαθλοι της ομάδας άρχισαν να τραγουδάνε για τα γενέθλια που είχε τη Παρασκευή. Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.
«Αυτοί οι οπαδοί ήταν πάντα φανταστικοί απέναντι σε εμένα και την οικογένειά μου. Συγκινήθηκα όταν τους άκουσα να μου τραγουδάνε το Happy Birthday. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν αυτά τα γενέθλια. Θα είμαι 70 χρονών μέχρι να περάσουν. Ωστόσο δε νομίζω να τα έκαναν όλα αυτά αν χάναμε», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «κόκκινων» και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι:
«Θεωρώ ότι ο διαιτητής είχε ένα εύκολο παιχνίδι, εκτός από μία-δύο περιπτώσεις. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν η ποιότητα του ποδοσφαίρου που είδα. Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο εστίασης του ματς. Και οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα χορταστικό θέαμα στον κόσμο και θα προτιμούσα να επικεντρωθώ σε αυτό».
Σε ερώτηση που του τέθηκε για τον MVP της ομάδας του, Ντιρκ Κάουτ, είπε: «Κάθε οπαδός της Λίβερπουλ έζησε μια εκπληκτική ημέρα και αυτό οφείλεται στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα. Η συμπεριφορά των παικτών, η προσπάθεια και η επιθυμία τους για να φτάσουν στη νίκη ήταν φανταστικές. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για να φτάσουν στη νίκη απέναντι στη Γιουνάιτεντ και τελικά τα κατάφεραν. Ήταν όλοι τους εκπληκτικοί, ο καθένας από το πόστο του. Ο Ντιρκ θα είναι το πρώτο θέμα στα Μέσα και ο Λουίς έπαιξε καλά, αλλά και οι υπόλοιποι δεν υστέρησαν».