Εγκαινιάζει το μουσείο της Εθνικής ο "Γαλανόλευκος Φάρος"









Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος "Γαλανόλευκος Φάρος" άφησε για μία ακόμη φορά άφωνη τη φίλαθλη Ελλάδα. Με το μεράκι και την αγνή αγάπη που διακρίνει τους ανθρώπους του Συνδέσμου και τον πρόεδρο Νίκο Φλέκκα προσωπικά για την Εθνική ομάδα, παρουσίασε μέσω της ιστοσελίδας του το μουσείο της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, που βρίσκεται στα Χανιά, στην οδό Χρυσάνθου Επισκόπου 52 στο παλιό λιμάνι. Βεβαίως τα εγκαίνια και η επίσημη παρουσίαση θα γίνουν σε μία εκδήλωση την οποία όπως αρμόζει θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι διεθνείς μας, το Σάββατο 28 Μαΐου.
Το μουσείο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, κοσμούν φανέλες από αγώνες, μπάλες, κασκόλ, λάβαρα και αναρίθμητα ακόμη αντικείμενα, όλα τεράστιας συλλεκτικής αξίας.
Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η τρομερή δουλειά, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη προσπάθεια απαιτείται για να μαζευτεί όλο αυτό το συλλεκτικό υλικό. Είναι μια όαση και μια λαμπρή εξαίρεση, στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ελλάδα που κάνει μόνο βήματα προς τα πίσω. Μία ασύλληπτη ενέργεια για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα.
** Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι όπως σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής μας, έτσι και στον επερχόμενο αγώνα με τη Μάλτα, ο σύνδεσμος θα βρίσκεται στο γήπεδο στο πλευρό των διεθνών μας.