Καθάρισε με Κεϊτά

Ένα γκολ του Σεϊντού Κεϊτά στο 43ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Μπαρσελόνα μέσα στο Καμπ Νου το βράδυ του Σαββάτου επί της Σαραγόσα. Στην αναμέτρηση που έγινε στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν, οι Καταλανοί χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα κατέβαλαν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον μεσοβδόμαδο αγώνα με την Άρσεναλ για τους 16 του Champions League. Το τέρμα προέκυψε από ασίστ μετά από… “αργεντίνικη” ενέργεια του Λιονέλ Μέσι.
Πολύ καλές ευκαιρίες είχαν οι Μέσι, Βίγια, Πικέ και Ντάνι Άλβες και οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί με τους Πονγκόλ και Μπερτόλο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο στρατιώτης της Μπαρσελόνα που ακούει στο όνομα Πεπ Γκουαρδιόλα, βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται έχοντας διαγνωστεί με δισκοπάθεια, μόνο για να κοουτσάρει την ομάδα του και επέστρεψε ξανά για να συνεχίσει τη θεραπεία του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Μπαρσελόνα: Βαλντές, Μιλίτο, Πικέ, Μάξουελ (75’ Αμπιντάλ), Άλβες, Μασκεράνο, Κεϊτά, Τσάβι, Πέδρο (86’ Ινιέστα), Κρκιτς (66’ Βίγια), Μέσι.
Σαραγόσα: Ντόμπλας, Γιάροσικ, Ντα Σίλβα, Λανθάρο, Ομπράντοβιτς, Ντιόγκο, Πίντο (65’ Εντμίλσον), Ντο, Ερέρα (70’Λόπες), Μπερτόλο (70’ Ούτσε), Πονγκόλ.