Τόρες: "Δεν μπορούσα να περιμένω"

Ο Φερνάντο Τόρες τόνισε σε συνέντευξή του ότι δεν μπορούσε να περιμένει την επιστροφή της Λίβερπουλ στην ''ελίτ'' της Πρέμιερλιγκ. Ο Ισπανός στράικερ αποτελεί κόκκινο πανί πλέον για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το σύνολο του Μέρσεϊσαϊντ για χατίρι της Τσέλσι. Ο "Ελ Νίνιο" παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς της αλλά και την Τσέλσι, τη νέα πρόκληση της καριέρας του.
"Καταλαβαίνω την οργή των οπαδών της Λίβερπουλ, αλλά θέλω πάνω από όλα να τους ευχαριστήσω , γιατί πέρασα μαζί τους τριάμισι υπέροχα χρόνια. Τώρα όμως σκέφτομαι μόνο την Τσέλσι. Όταν πήγα στη Λίβερπουλ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο σύλλογος στόχευε το πρωτάθλημα και ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός απ' ότι σήμερα. Οι νέοι επενδυτές έχουν ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή, όμως αυτό το πλάνο χρειάζεται αρκετό χρόνο για να υλοποιηθεί. Δεν μπορούσα να περιμένω.
Δεν ήθελα να σπαταλήσω άλλο χρόνο, μέχρι η Λίβερπουλ να επιστρέψει στην ''ελίτ'' της Πρέμιερλιγκ. Βρίσκομαι στην Τσέλσι, μία ομάδα που πλέον κάθε χρόνο είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος , αλλά και του Τσάμπιονς Λιγκ. Δέκα ημέρες πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, είχα αποφασίσει να εγκαταλείψω το Άνφιλντ", ανέφερε ο επιθετικός των "φούριας ρόχας".
woop.gr