Διαρρήκτες «έγδυσαν» τον Οτο!

Τα αναμνηστικά που παρέλαβε ο Οτο Ρεχάγκελ κατά τη βράβευσή του την Τετάρτη αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, δεδομένου ότι ο Γερμανός έπεσε πρόσφατα θύμα διάρρηξης, χάνοντας τα προηγούμενα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας αποκάλυψε στη γερμανική εφημερίδα «Bild» ότι διαρρήκτες εισέβαλλαν σπίτι του και τον «έγδυσαν»!
Όπως δήλωσε ο ίδιος οι εισβολείς αφαίρεσαν από το σπίτι του σχεδόν όλα τα κοσμήματα της συζύγου του Μπεάτε, μεταξύ των οποίων και δύο διαμάντια δύο καρατίων που ήταν δώρο δικό του, καθώς και δυο αναμνηστικά ρολόγια, ένα από την ελληνική ομοσπονδία για τον θρίαμβο του 2004 και ένα από τη Βέρντερ Βρέμης.
Αφορμή για να μιλήσει γι’ αυτό το περιστατικό ο Γερμανός τεχνικός ήταν η παρουσία του, μετά της συζύγου του, σε κοσμική εκδήλωση στο Βισμπάντεν το προηγούμενο Σάββατο, όταν και η Μπεάτε εμφανίστηκε χωρίς κοσμήματα, πλην ενός ζευγαριού σκουλαρίκια που ήταν το μόνο που της απέμεινε. «Δεν μας έμεινε τίποτα. Τα πήραν όλα», δήλωσε η σύζυγός του.
Όπως φαίνεται οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν το ζεύγος Ρεχάγκελ και περίμεναν να αποχωρήσουν από το σπίτι τους το απόγευμα. Όταν επέστρεψαν, περίπου στις 20:00, έπειτα από συνάντηση με φίλους σε τοπικό εστιατόριο αντελήφθησαν το περιστατικό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο και μπήκαν από το μπαλκόνι του σπιτιού, ανοίγοντας μια τρύπα στο παράθυρο. Την ώρα της διάρρηξης έξι ακόμη οικογένειες, που διαμένουν εκεί, βρίσκονταν στην πολυκατοικία, αλλά κανείς δεν άκουσε κάτι, καθώς επρόκειτο - κατά τις ενδείξεις - για επαγγελματίες, που έκαναν τη δουλειά τους διακριτικά και χωρίς να αφήσουν δαχτυλικά αποτυπώματα.
GOAL News