Ακόμη μία παράσταση για τη Μπαρσελόνα

Άλλη μία ποδοσφαιρική παράσταση έδωσε η Μπαρσελόνα στο μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης το βράδυ του Σαββάτου, με τον Λιονέλ Μέσσι να κρατάει πάλι τον πρώτο ρόλο! Ο Αργεντίνος σούπερ-σταρ έκανε χατ-τρικ (17’, 29’, 79’) στη νίκη των Καταλανών επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-0 στο Καμπ Νου. Μάλιστα η απόδοσή του ήταν τέτοια που έκανε τον Φλόρες να δηλώσει μετά το τέλος της συνάντησης: «Ο Μέσσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει, ο Ντι Στέφανο του 21ου αιώνα. Είναι το νούμερο ένα της Μπαρσελόνα, μιας εξαιρετικής ομάδας, η οποία έχει την ικανότητα να υπνωτίζει τον αντίπαλό της».
Οι Καταλανοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μην αφήνοντας και πολλά περιθώρια στους Μαδριλένους οι οποίοι είχαν κάποιες σπασμωδικές αντιδράσεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα η Μπάρσα θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα με τους Βίγια, Μέσσι, Πέδρο και Πικέ. Το ποδόσφαιρο που είδαμε χθες το βράδυ να παίζεται στο Καμπ Νου ήταν πάλι αυτό που έχει κάνει τη Μπαρσελόνα την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μπλαουγκράνα έσπασαν ένα ακόμη ρεκόρ καθώς πέτυχαν τη νίκη για 16ο σερί παιχνίδι!
Οι συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μάξγουελ, Άλβες, Μπούσκετς, Ινιέστα (80’ Κεϊτά), Τσάβι (84’ Αφελάι), Βίγια, Μέσσι, Πέδρο (85’ Μπόγιαν).
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ντε Χέα, Ουιφαλούσι, Λόπες, Γκοντίν, Βαλέρα, Τιάγκο, Ασουνσάο (56’ Κόκε), Κασμίρσκι (74’ Ελίας), Ρέγες, Αγουέρο, Πέρες (46’ Φορλάν).