Τέλος ο Ρανιέρι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα αποτελεί ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα των «τζιαλορόσι» από την Τζένοα με 4-3. Ο Ιταλός τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στην διοίκηση των Ρωμαίων και όπως τόνισε ο ίδιος αυτή η σελίδα έκλεισε στην καριέρα του παρά το γεγονός πως από τα «χείλη» της διοίκησης δεν επιβεβαιώθηκε το παραμικρό.
«Πάντα σκεφτόμουν το καλύτερο για τη Ρόμα. Ύστερα από το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι είναι σωστό να στείλω ένα σήμα. Επομένως, με το τελευταίο σφύριγμα πήγα στα αποδυτήρια, ευχαρίστησα την ομάδα και αποφάσισα να παραιτηθώ. Σήμερα, μπήκαμε στο γήπεδο θέλοντας να παλέψουμε και να νικήσουμε για όλους αυτούς που αγαπούν την ομάδα και την πόλη. Κάθε λεπτό της ημέρας μου είναι η Ρόμα. Είχα δηλώσει ότι κάθε απώλεια σε αυτή την ομάδα με πονάει περισσότερο από κάθε άλλη. Το να βλέπω τους παίκτες μου να παλεύουν και στο τέλος να χάνουν είναι πολύ οδυνηρό για εμένα.
Ευχαριστώ τους οπαδούς και την πρόεδρο, Ροζέλα Σένσι. Παρά τις δυσκολίες, κάναμε εκπληκτική δουλειά και πέρυσι και φέτος. Είμαι και θα παραμείνω κομμάτι του ποδοσφαίρου, οπότε πιστεύω ότι, ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι, το καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να δείξω την αγάπη μου για τα χρώματα της ομάδας και ελπίζω η απόφασή μου να βοηθήσει την ομάδα. Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο έχουν αξίες που, για εμένα και όσους έχουν πάθος με αυτή την δουλειά, είναι τόσο σημαντικές, όσο και η ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι στο ιταλικό πρακτορείο ANSA.