Στην Σάλκε ο Χαριστέας

Ο Αγγελος Χαριστέας έπεισε τον Φέλιξ Μάγκατ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σάλκε υπογράφοντας συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Ο διεθνής Ελληνας επιθετικός που σκόραρε το νικητήριο γκολ της Εθνικής μας στον τελικό του Euro 2004, είχε μείνει ελεύθερος από την Αρλ τον Νοέμβριο και την προηγούμενη εβδομάδα είχε αρχίσει να προπονείται με την Σάλκε.
Αν και αρχικά ο Μάγκατ είχε πει πως δεν σκέφτεται την απόκτηση του, τελικά άλλαξε γνώμη ποντάροντας στην εμπειρία του «Χάρι» στα γερμανικά γήπεδα.
«Η ήττα μας με 1-0 από την Χόφενχαϊμ απέδειξε ξανά πόσο χρειαζόμαστε έναν στράικερ ικανό στο ψηλό παιχνίδι», τόνισε ο Γερμανός προπονητής στο Kicker.
Ο Χαριστέας κατέκτησε το νταμπλ με την Βέρντερ το 2004 ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε και στις Νυρεμβέργη και Λεβερκούζεν. Συνολικά μετρά 122 συμμετοχές στην Bundesliga και 26 γκολ.
Η έλευση του στην Σάλκε αναμένεται να σημάνει την αποχώρηση του Τζέφερσον Φαρφάν καθώς για τον Περουβιανό επιθετικό έχει καταθέσει πρόταση η Βόλφσμπουργκ που αναζητά τον αντικαταστάτη του Εντιν Τζέκο.
GOAL News