Πήρε εκδίκηση η Μπαρσελόνα

Τη νίκη με 0-3 πέτυχε η Μπαρσελόνα στη έδρα της Χέρκουλες το βράδυ του Σαββάτου στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τα 401 τέρματα υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού και έτσι παρέμεινε αήττητη για 15 σερί αγωνιστικές κάνοντας έτσι ένα ακόμη ρεκόρ. Παράλληλα η ομάδα του Αλικάντε παραμένει η μοναδική ομάδα τη φετινή σεζόν που κατάφερε να νικήσει τους Μπλαουγκράνα!
Η Μπάρσα δεν μπόρεσε να παίξει από την αρχή της αναμέτρησης το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 33’ ο Αγκιλάρ μετά από το εγκληματικό τάκλιν που έκανε στον Ινιέστα αντιμετωπίστηκε με επιείκεια αντικρίζοντας την κίτρινη κάρτα. Στο 43’ όμως ο Πέδρο έκανε το 0-1 μετά από μπαλιά του Τσάβι. Η ομάδα της Βαρκελώνης στη συνέχεια είχε και άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα αλλά τα κατάφερε στο 88’ και στο 89’ με τον συνήθη ύποπτο Λιονέλ Μέσσι που έγραψε το τελικό 0-3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Χέρκουλες: Καλαταγιούδ, Κορτές, Σαρ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Πένια, Φρίτσλερ (69' Φαρινός), Αγκιλάρ, Κίκο (64' Κρίστιαν), Τότε, Νέλσον Βαλντές (81' Πορτίγιο), Τρεζεγκέ.
Μπαρσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντανιέλ Άλβες, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ, Μπούσκετς, Τσάβι, Ινιέστα (90' Άφελαϊ), Πέδρο, Μέσσι, Βίγια (88' Νολίτο).