«Ναυαγεί» των Σουάρες, Μπάμπελ

Η Λίβερπουλ θέλει και προσπαθεί να πάρει παίκτες που θα ενισχύσουν το δυναμικό της, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με κάποιον. Αντίθετα περιπτώσεις που φαινόταν να είναι σε καλό δρόμο και επέμεναν οι Κόκκινοι «ναυαγούν». Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε αγορές, αλλά και σε πωλήσεις.
Τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Λουίς Σουάρες από τον Αγιαξ δεν θα πραγματοποιηθεί. Σήμερα (24/01) το πρωί άνθρωποι της αγγλικής ομάδας ταξίδεψαν στην Ολλανδία για να συζητήσουν για τη μεταγραφή του Ουρουγουανού επιθετικού, αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Αίαντας συνεχίζει να ζητά 30 εκ.€, οι Κόκκινοι δεν ανεβαίνουν από τα 20 εκ.€ και έτσι φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή.
Από εκεί και πέρα και η απάντηση της Μπλάκπουλ στην αρχική πρόταση της Λίβερπουλ για τον μέσο, Τσάρλι Ανταμ ήταν αρνητική και πλέον μένει να δούμε αν θα επανέλθει η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς με νέα πρόταση.
Ούτε όμως και η περίπτωση της πώλησης του Ράιαν Μπάμπελ στη Χόφενχαϊμ προχωράει, καθώς ο Ολλανδός δεν είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στη γερμανική ομάδα. Ετσι όπως δήλωσε και ο Νταλγκλίς «ο Μπάμπελ θα μείνει στη Λίβερπουλ».
Οσο για τα ονόματα των Ζερβινιό και Αζάρντ που έχουν ακουστεί, ο τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Νταμιέν Κομολί, τόνισε: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, αλλά ξέρω καλά ότι η Λιλ δεν θα τους πουλήσει τον Ιανουάριο». Και ο Γάλλος παράγοντας δήλωσε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές και κυρίως έναν επιθετικό. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να πάρει κάποιον παίκτη πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.
exedra