Στη Σέλτικ για μια... ματιά ο Λιούνγκμπεργκ

Πίσω σε βρετανικά εδάφη βρίσκεται ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Σέλτικ. Ο Σουηδός μέσος, μέχρι πρότινος συμπαίκτης του Νέρι Καστίγιο στους Σικάγο Φάιαρ της MLS, βρίσκεται ήδη στη Γλασκόβη και θα μετέχει στις προπονήσεις της Σέλτικ αυτή την εβδομάδα, αν και ο τεχνικός της ομάδας Νιλ Λένον δεν μίλησε για δοκιμή.
«Θα έρθει για μια... ματιά κι αν μας αρέσει και του αρέσουμε ίσως τελικά φτάσουμε σε κάποια συμφωνία», όπως το έθεσε.
«Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης εδώ και καιρό. Μπορεί να είχε προβλήματα τραυματισμού στη Γουέστ Χαμ, αλλά έχει παίξει πάνω από 50 παιχνίδια τους τελευταίους 18 μήνες στην Αμερική», συνέχισε ο Λένον, που υποδέχτηκε τον Λιούνγκμπεργκ το βράδυ της Κυριακής.
«Επικοινώνησε ο ατζέντης του μαζί μας και μας άρεσε η ιδέα (σ.σ. του να τον έχουμε εδώ), διότι είναι ένας παίκτης με εμπειρία. Λίγο η προσωπικότητά του, λίγο ο χαρακτήρας, αλλά πάνω από όλα μπορεί να μας φέρει ποιότητα», πρόσθεσε. Ο 33χρονος πια Λιούνγκμπεργκ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιανουαρίου κι ενώ δηλώνει έτοιμος ήδη ακόμη και για το Old Firm της Γλασκόβης, ανάμεσα σε Σέλτικ και Ρέιντζερς, τη δεύτερη μέρα του νέου χρόνου.
GOAL News