Ο Λεονάρντο νέος τεχνικός της Ίντερ

Ο Λεονάρντο είναι ο νέος τεχνικός της Ίντερ από την παραμονή των Χριστουγέννων (Παρασκευή 24/12) όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι πρωταθλητές Ιταλίας. Μπορεί το πρωί ο Μάσιμο Μοράτι να δήλωνε με σιγουριά πως ο αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ θα ανακοινωνόταν μετά την Δευτέρα, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ καθώς πριν καλά-καλά περάσουν λίγες ώρες και οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 41χρονο τεχνικό.
Ο πρώην κόουτς της Μίλαν, συμφώνησε με τους «νερατζούρι» για δύο χρόνια ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές του απολαβές. Με την πρόσληψη του Λεονάρντο, δικαιώνονται και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι που τις τελευταίες ημέρες έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.
«Ολόκληρη η Ίντερ καλωσορίζει τον Λεονάρντο. Ο 41χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός θα αναλάβει από τις 29 Δεκεμβρίου την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης. Ο Λεονάρντο υπέγραψε πριν λίγα λεπτά συμβόλαιο που τον δένει με την Ίντερ μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2012», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.