Εκανε στείρωση ο Ρονάλντο!

Οι μπαμπάδες μας, έλεγαν σε μας τα αγοράκια όταν ήμασταν μικροί να προσέχουμε που βάζουμε την υπογραφή μας και... κάτι ακόμα! Ο Ρονάλντο λοιπόν ή είχε πρόβλημα κώφωσης ή ο μπαμπάς του δεν του τα είπε σωστά ή όταν του μιλούσε αγρόν ηγόραζε!
Ετσι λοιπόν, ο Βραζιλιάνος άσος δεν πρόσεχε και πολύ όταν συνευρισκόταν με γυναίκες με αποτέλεσμα να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια. Μέχρι εκεί καλά. Ζωή να έχουν τα παιδάκια κι όλα να τους πάνε καλά στη ζωή τους, αλλά ο Ρονάλντο τρέμει στην ιδέα μην αποκτήσουν κι άλλα αδερφάκια! Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο, το «φαινόμενο», που αποδείχθηκε και «φαινόμενο» στους τέσσερις τοίχους, έκανε βασεκτομή. Τι εστί βασεκτομή; Η χειρουργική διαδικασία στειροποίησης του άντρα, η οποία λέγεται «απολίνωση του σπερματικού πόρου»!
Με λίγα λόγια ο Ρονάλντο θα μπορεί να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς τον φόβο μήπως την επόμενη μέρα ξυπνήσει (εκ νέου) πατέρας! Όπως δήλωσε μάλιστα ο Βραζιλιάνος σχετικά με την απόφασή του να υποβληθεί στην επέμβαση... «είμαστε μια υπέροχη οικογένεια κι αυτό μας αρκεί. Ετσι λοιπόν αποφάσισα να... κλείσω το εργοστάσιο»!
GOAL News