Πέρεθ: «Το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ως το «χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης» χαρακτήρισε ο Φλορεντίνο Πέρεθ τη συντριβή των «μερένχες» από την Μπαρσελόνα με 5-0. Παράλληλα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» προανήγγειλε τουλάχιστον δύο μεταγραφές, στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης.
«Ήταν το χειρότερο παιχνίδι στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πολύ κακό παιχνίδι, απαίσιο, αλλά πριν απ' αυτά είχαμε 19 επιτυχίες. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι έχουμε τον κατάλληλο προπονητή», τόνισε ο Πέρεθ. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα περιμένουμε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χρειαζόμαστε μερικούς ποδοσφαιριστές για να δυναμώσουμε την ομάδα. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Ιγκουαϊν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό και έναν μέσο. Ο Μουρίνιο είχε δίκιο και από το πρώτο μεγάλο τεστ της αγωνιστικής περιόδου είχε υποδείξει τις αδυναμίες μας».
Ο Ιγκουαϊν ενδέχεται να μείνει μέχρι και δύο μήνες εκτός δράσης λόγω του προβλήματος στην πλάτη, ενώ ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ούγκο Αλμέιδα και Έντιν Ντζέκο ως υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.
sportdog.gr