Δεν αποζημιώνουν την Μπάγερν για Ρόμπεν οι Ολλανδοί

Σκληρή στάση εξακολουθεί να τηρεί η ολλανδική ομοσπονδία στην κόντρα της με την Μπάγερν Μονάχου σχετικά με τον τραυματισμό του Άριεν Ρόμπεν στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Οι Βαυαροί θεωρούν πως η KNVB έχει την αποκλειστική ευθύνη για το ότι ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ακόμα μέσα στην τρέχουσα σεζόν και πρόσφατα ο πρόεδρος του Δ.Σ της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, υποστήριξε πως οι Ολλανδοί έχουν αποδεχθεί τις ευθύνες τους και σύντομα θα βρεθεί λύση.
Όλα αυτά όμως διαψεύστηκαν από τον γενικό διευθυντή της ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε πως οι πρωταθλητές Γερμανίας χάνουν τον χρόνο τους περιμένοντας μια χρηματική αποζημίωση.
«Έχω πραγματικά κουραστεί με τον κύριο Ρουμενίγκε και τα σχόλια του. Δεν έγιναν συναντήσεις τελευταία για να συζητήσουμε το θέμα και σίγουρα δεν παραδεχτήκαμε καμία ευθύνη για τον τραυματισμό του Ρόμπεν, ούτε και θα το κάνουμε. Το μόνο που μπορώ να πω πως η KVNB δεν μπορεί να κατηγορηθεί για τον τραυματισμό του Ρόμπεν μετά το Π.Κ του 2010 και δεν θα αποζημιώσουμε οικονομικά την Μπάγερν για τους τραυματισμούς του. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση και δεν θα κάνουμε άλλες δηλώσεις μέχρι να λυθεί το ζήτημα, σε αντίθεση με τον κύριο Ρουμενίγκε», είπε ο Μπερτ Φαν Όοστβεν.
sportdog.gr