Το σκέφτεται ο Γκέκας

Το… μπαλάκι στην ΕΠΟ πέταξε ο Φάνης Γκέκας, ερωτηθείς για το εάν σκέφτεται να επιστρέψει στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο επιθετικός της Άιντραχτ εξέφρασε την πρόθεση να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος «δε φταίει σε τίποτα». Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», ο Φάνης Γκέκας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.
Ερωτηθείς για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική, είπε: «Δε μετανιώνω που είπα αυτά τα λόγια, αλλά μόνο γιατί δε μίλησα πρώτα με τον προπονητή. Τρόπος επιστροφής υπάρχει, αλλά σκοπός είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Έτσι δε λέμε πάντα σε μια μεταγραφή για παράδειγμα; Το αν θα γυρίσω ή όχι δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ξεκαθαρίσει τα θέματα με αυτούς που πρέπει και δε θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Θα ασχοληθώ όταν πρέπει. Τώρα έχω ηρεμήσει και ίσως έχουν ηρεμήσει κι εκείνοι».
Ο επιθετικός της Άιντραχτ ρωτήθηκε, επίσης, εάν είναι διατεθειμένος να κάνει το πρώτο βήμα, για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και απάντησε: «Την κίνηση θα την κάνω όταν μιλήσω με τον προπονητή, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Οπωσδήποτε θα μιλήσω με τον προπονητή, γιατί είναι ο μόνος που δε φταίει. Αν θα μιλήσω άμεσα μαζί του είναι δική μου υπόθεση. Όταν θα κατέβω στην Ελλάδα θα το κάνω. Κάποια πράγματα δε λέγονται από το τηλέφωνο. Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».