Μπαλοτέλι: «Forza Milan»!

Αποχώρησε από την Ίντερ αφού δημιούργησε αρκετά προβλήματα, άκουσε τον Αντριάνο Γκαλιάνι να τον εκθειάζει και αποφάσισε να ανταποδώσει τραγουδώντας τον ύμνο της Μίλαν! Ο λόγος για τον Μάριο Μπαλοτέλι.
Ο νεαρός άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε κρύψει στα χρόνια της παρουσίας του στους νερατζούρι ότι είναι οπαδός των «ροσονέρι», γεγονός που είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην πρώην ομάδα του και μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των τιφόζι. Πριν λίγες μέρες ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Μπαλοτέλι και μάλιστα παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να τον δει στην ομάδα του σε λίγα χρόνια, για να έρθει τώρα η απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Στο νοσοκομείο στο οποίο πήγε, έξω από το Μιλάνο, για να υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες, ο Μπαλοτέλι αποφάσισε να δώσει νέο θέμα στον ιταλικό Τύπο, καθώς μπροστά στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους τραγούδησε τον ύμνο της Μίλαν και κατέληξε φωνάζοντας: «Forza Milan»!
Την κίνηση του αυτή δε θα μπορούσε να μην τη σχολιάσει ο Γκαλιάνι, ο οποίος τόνισε: «Είναι οπαδός της Μίλαν από πιτσιρικάς. Του έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό σήμερα το πρωί και του ευχήθηκα καλή τύχη, αφού μιλάμε για έναν άνθρωπο που αγαπάει τη Μίλαν. Δε θέλω να πω περισσότερα, πάντως, για να μην προκαλέσω "διπλωματικό" επεισόδιο! Δε θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στη Μάντσεστερ Σίτι».