Μπορούμε το διπλό στη Μαδρίτη

Η Μίλαν μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, σύμφωνα με τον Αλεχάντρο Πάτο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «ροσονέρι» εκτιμά πως με τις προσθήκες των Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο, οι Μιλανέζοι είναι σε θέση να αποδράσουν με το διπλό από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Στο ξεκίνημα της συνέντευξής του ο Πάτο μίλησε για τους Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο: «Είμαστε χαρούμενοι για την ενίσχυση της ομάδας και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι μας. Θα είναι πιο εύκολο πλέον να διασπάσουμε κλειστές άμυνες με Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο. Ο Ίμπρα έχει τα πιο μακρυά πόδια που έχω δει… Είναι Βραζιλιάνικα. Μοιάζει πολύ στο παιχνίδι με εμένα, τον Ρομπίνιο και τον Ροναλντίνιο. Μιλάμε την ίδια ποδοσφαιρική γλώσσα».
Κλείνοντας, ο νεαρός επιθετικός της Μίλαν, ξεκαθάρισε: «Μερικές φορές κρύβουμε την μπάλα. Έχουμε πολύ γρήγορες κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που έχω στο πλευρό μου και τον Ρομπίνιο. Μας βοηθάει και δίνει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Με Ιμπραΐμοβιτς και Ρομπίνιο, η Μίλαν είναι σε θέση να πάρει τη νίκη ακόμη και στην Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ».