Αποχωρεί και ο Γκέκας!

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΕO KYMA ΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.-
Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα φαίνεται πως έχει πάρει ο Φάνης Γκέκας! Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο διεθνής άσος αναμένεται -ενδεχομένως και εντός της ημέρας- να ανακοινώσει ότι φεύγει από την Εθνική, όπως έκαναν προσφάτως οι Γιάννης Αμανατίδης και Σωτήρης Κυργιάκος, χωρίς να είναι, ωστόσο, βέβαιο ότι θα μπει στη διαδικασία να εξηγήσει και τους λόγους. Όπως λέγεται ο Γκέκας έχει πρόβλημα με έναν συγκεκριμένο συμπαίκτη του στην ομάδα και γι’ αυτό έχει πάρει την οριστική, καθώς φαίνεται, απόφαση να αποχωρήσει στην παρούσα φάση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γκέκας έχει ενημερώσει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για την επιθυμία του να φύγει, ενώ κάποιες «πηγές» αναφέρουν ότι είχε δηλώσει πως αν δεν έπαιζε βασικός στα δύο ματς με Γεωργία και Κροατία θα αποχωρούσε (στο δεύτερο έπαιξε ως αλλαγή). Την ίδια ώρα, το δρόμο του Γκέκα φημολογείται ότι μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι δύο παίκτες. Ο ένας είναι «ενδεκαδάτος» και λέγεται ότι έχει κι αυτός πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ενώ ο άλλος φέρεται να είναι ο Άλεξης Τζόρβας! Πάντως, για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεκαθαρίσει αν όντως έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την Εθνική ή φαίνεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά.
Εξάλλου, η όλη κατάσταση έχει προβληματίσει τον Φερνάντο Σάντος που αναμένεται να μιλήσει με τους διεθνείς για να δει τι συμβαίνει.
sportdog.gr