«Scudetto με σούπερ Ρόνι»

Μπορεί η Μίλαν να μην έχει κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου λόγω του Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος άσος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και ο νέος τεχνικός των ροσονέρι πιστεύει πως θα αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας, ενώ εξήγησε και πώς ακριβώς θα παίζουν οι Μιλανέζοι τη νέα σεζόν.
«Ο Ροναλντίνιο ήταν υπέροχος την περασμένη σεζόν αλλά φέτος μπορεί να δώσει περισσότερα. Αυτός μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή μας φέτος καθώς είναι 83,7 κιλά, ενώ πέρυσι ήταν 87. Με τον Ρόνι στην 11άδα θα παίζουμε 4-3-3 και αυτός θα είναι αριστερά, ενώ χωρίς αυτόν θα παίζουμε με δύο επιθετικούς και τον Ζέεντορφ σε ελεύθερο ρόλο πίσω τους. Ο Κλάρενς θα αλλάζει θέση μόνο όταν θα λείπει ο Πίρλο, καθώς τα πάει πιο πίσω στο κέντρο», τόνισε αρχικά ο Αλέγκρι και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, πρώτη μου επιλογή είναι ο Αμπιάτι καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αν και είμαι ικανοποιημένος που αποκτήσαμε και τον Αμέλια».
Κι από τη στιγμή που ο Ροναλντίνιο κατά τον Αλέγκρι θα είναι σούπερ τη νέα σεζόν, ο προπονητής της Μίλαν πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου. «Η Ιντερ δεν είναι τόσο καλύτερη όσο λένε κάποιοι. Εμείς με την Ρόμα είμαστε ισοδύναμοι ενώ δε θα πρέπει κανείς να ξεγράψει τη Γιουβέντους. Είναι δεμένη ομάδα και ο Ντελ Νέρι έχει ήδη καταφέρει να τους δέσει στην άμυνα. Είμαι αισιόδοξος για τη μάχη του τίτλου», είπε σχετικά.
gazzetta.gr