Πιο χοντρός από ποτέ ο Ronaldo (video)

Στις προπονήσεις της Corinthians επέστρεψε ο Ronaldo έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, αλλά είναι εμφανές ότι απέχει… δεκάδες κιλά από την επιθυμητή φυσική κατάσταση. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Avai, ωστόσο η εικόνα του παραπέμπει περισσότερο σε παλαίμαχο και η κοιλιά του είναι μεγαλύτερη από ποτέ…
Έστω και υπέρβαρος, όμως, ο Ronaldo έκανε ό,τι ήθελε τον συμπαίκτη του, Renato, στην ειδική ατομική προπόνηση που ακολούθησε, προσπαθώντας να βρει σιγά – σιγά τον καλό του εαυτό. Όπως άλλωστε είπε για το «Φαινόμενο» ο συμπαίκτης του, Roberto Carlos, «ακόμα κι αν γίνει 200 κιλά, ο Ronaldo θα έχει το χάρισμα να μπορεί να ντριμπλάρει τον αντίπαλο αμυντικό και να βρεθεί σε θέση βολής».
Αν κρίνουμε πάντως από τα συγκεκριμένα πλάνα, ο Ronaldo δεν πρέπει να απέχει πολύ από τα 200 κιλά… Δείτε του λόγου το αληθές στο βίντεο από την προπόνηση της Corinthians:
sportena.com