ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΟ

Ο πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής Ελλάδος έχει την τιμή να απαντήσει στις ανακρίβειες της ανακοινώσεως της ΕΠΟ που αφορούν το σύλλογό μας:
Ο σύλλογος μας 7 χρόνια τώρα βρίσκεται πάντα δίπλα στους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας και ξαφνικά βλέπουμε να μας αναφέρεται στην επιστολή σας ως ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
Αποδείξατε,με αυτήν την ανακοινωσή σας,την προσπάθεια σας να στηρίξετε τον τουριστικό χορηγό σας και να αποδείξετε, για άλλη μια φορά,οτι ο Έλληνας φίλαθλος δεν δικαιούται κανένα εισιτήριο,απο εσάς,για τους αγώνες της Εθνικής μας στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ,μαζί με την βοήθεια των Ελλήνων ΦΙΛΑΘΛΩΝ της Εθνικής μας,θα προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους,να στηρίξουν την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ,για να φτάσει στα τελικά του ΕURO 2012,αλλά ξέρουμε οτι όταν θα ζητήσουμε και πάλι εισιτήρια για τους αγώνες αυτούς,θα μας παραπέμψετε στον τουριστικό χορηγό σας,όπως κάνατε και στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ της ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,όπως κάνατε και στα τελικά του EURO 2008.
Ρωτάμε όλους εσάς,πως προστατέψετε τον Έλληνα φίλαθλο,όταν ο χορηγός σας πουλούσε το 15ΗΜΕΡΟ στην ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ 7.000 Ε και το ΄΄τουριστικό γραφείο ΄΄ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ 3.500 Ε;
Μήπως δώσατε σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο εισιτήρια για την ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Απο που θα έβρισκαν εισιτήρια οι Έλληνες φίλαθλοι για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ της ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ;Καταφέρατε ως ομοσπονδία να οδηγήσετε,για άλλη μια φορά,τους Έλληνες φιλάθλους και όλους εμάς του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ,να αγοράσουμε εισιτήρια στην ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ,για να μη πληρώσουμε τις εξωφρενικές τιμές του ταξιδιωτικού σας χορηγού.
Λέτε οτι σέβεστε και τιμάτε τον Έλληνα φίλαθλο και για αυτό προχωρήσατε σε γενναία μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ για αυτήν την ενέργεια σας,σας επικροτεί και σας συγχαίρει.Αλλά δυστυχώς,στο οτι είμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, η μοναδική ομοσπονδία που δεν έχει κάποιον απο το Δ.Σ. της ΕΠΟ υπεύθυνο ΦΙΛΑΘΛΩΝ και ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ,αλλά εξουσιάζει ένας έμισθος υπάλληλος, δεν παίρνουμε καμμία απάντηση.
Ο Έλληνας φίλαθλος που θέλει να βρεθεί στην ΚΡΟΑΤΙΑ και να στηρίξει την ΕΘΝΙΚΗ μας πρέπει να ψάξει να βρεί εισιτήρια στην ΜΑΥΡΗ αγορά,γιατί αποφασίσατε τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα να μοιραστούν στο το ταξιδιωτικό σας χορηγό.Οι Έλληνες φίλαθλοι και ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ για αυτό σας γυρνάμε την πλάτη και λέμε ΟΧΙ στα εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Τώρα αν και με όλα αυτά δεν καταλαβαίνετε τι είναι το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ και πως διημιουργήτε τότε δεν φταίμε εμείς.
Τώρα όσο αφορά την ευγένεια σας προς όλους εμάς,αφήστε να το κρίνουμε εμείς,τα μέλη μας και οι φίλοι του συλλόγου μας.
Εμείς ξέρουμε οτι εδώ και έξη μήνες προσπαθούμε,ως μοναδικός σύλλογος φίλων ΕΘΝΙΚΗΣ,να επικοινωνήσουμε μαζί σας και δεν βγαίνετε ούτε στα τηλέφωνα.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ 7 χρόνια τώρα,έχει ματώσει οικονομικά να στηρίζει τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας,την ΕΘΝΙΚΗ μας και είμαστε περήφανοι για αυτό.7 χρόνια τώρα ακολουθούμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας σε όποιο μέρος του κόσμου και να αγωνίζονται γιατί τους αγαπάμε και τους σεβόμαστε.
Θεωρούμε τους ευατούς μας ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να πούμε ποτέ οποιαδήποτε ασχήμια εναντίον τους.Τώρα βάση των δικών σας λεγομένων πρέπει να αποδείξουμε οτι δεν είμαστε ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ και ποτέ δεν βρίσαμε και δεν απελήσαμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ υπάρχει για να είναι κοντά στα παιδιά που κάθε μέρα μας κάνουνε περήφανους.Έχουμε αποδείξει οτι το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε κοντά τους,για αυτό και μας έχουν αγκαλιάσει όλοι οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.Μην ξεχνάτε τόσο εύκολα οτι μετά την ήττα μας απο την ΤΟΥΡΚΙΑ στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, είμασταν παρόντες στην ΜΑΛΤΑ για να στηρίξουμε τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας και όχι για να τους βρίσουμε.Στα 7 χρόνια του ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥ ΦΑΡΟΥ ποτέ δεν διημιουργήσαμε καμμία απρέπεια,είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Παντως στο τέλος της ανακοίνωσής σας περιμέναμε να γράψετε την ΑΛΗΘΕΙΑ:όποιος Έλληνας φίλαθλος δεν πάει με τον τουριστικό χορηγό της ΕΠΟ,όποιος δεν πληρώσει το αντίτιμο που ζητάει ο χορηγός[όσο εξωφρενικό και αν είναι αυτό]δεν έχει δικαίωμα να πάει με την ΕΘΝΙΚΗ μας εκτός έδρας,δεν έχει δικαίωμα να στηρίξει τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας.
Ξαναλέμε,οτι δυστυχώς κάποιοι έμισθοι υπάλληλοι παίζουν παιχνίδι στην πλάτη των ΔΙΕΘΝΩΝ μας.
Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ζητάει άμεση συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ,ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ,διότι ορισμένα θέματα δεν γράφονται.
Ζητάμε συγνώμη απο όλους εσάς,γιατί γινόμαστε γραφικοί,αλλά δεν πάει άλλο.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.