"Τραβάει" προς Φλωρεντία ο Insua;

Κατόπιν εισήγησης του Rafa Benitez, o Emiliano Insua το 2007 πέρασε τη Μάγχη για λογαριασμό της Liverpool, χωρίς ωστόσο να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου. Αν και στην αρχή, έδειξε αρκετές πτυχές του ταλέντου του, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δείχνοντας μια στασιμότητα. Μάλιστα, ο 21χρονος αμυντικός, πήρε αρκετές ευκαιρίες, δεδομένων των συνεχών προβλημάτων τραυματισμού που είχε ο Fabio Aurelio, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει για την αξία του.
Τα παραπάνω όμως, δεν φαίνεται να εμπόδισαν την Fiorentina να καταθέσει πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων λιρών για την απόκτησή του, με τη Liverpool να σκέφτεται σοβαρά να την αποδεκτεί. Οι δυο σύλλογοι βρίσκονται εδώ και καιρό σε ανοιχτή γραμμή, και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα.
"Τον έχω τσεκάρει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις, και μου αρέσει τόσο ως παίκτης, όσο και ως χαρακτήρας. Όμως, οι συζητήσεις με τη Fiorentina έχουν ξεκινήσει πριν έρθω στην ομάδα, και δεν ξέρω σε ποιο στάδιο βρίσκονται. Στην παρούσα φάση, δεν μπορώ να πω αν ο Insua θα παραμείνει στη Liverpool, ή όχι. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση.", τόνισε ο Hodgson, αναφορικά με το μέλλον του Insua στο Merseyside.
www.englishfootball.gr