Carragher: "Κορυφαία μεταγραφή ο Joe"

Ενδεχομένως η λέξη ενθουσιασμός, να αποτελεί υποτιμητικός όρος για να περιγράψει το κλίμα που επικρατεί στη Liverpool, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Joe Cole. Ο 28χρονος Αγγλος μέσος, απέρριψε τις προτάσεις των Arsenal και Tottenham, οι οποίες είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League και συμφώνησε να φοράει τη φανέλα των Reds για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Στο ίδιο κλίμα ενθουσιασμού- όπως κινήθηκε νωρίτερα ο Lucas- βρίσκεται και μία από τις "σημαίες" της ομάδας του Merseyside, Jamie Carragher. Ο 32χρονος αμυντικός των Reds, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως η κίνηση αυτή δείχνει τις διαθέσεις της ομάδας για τη φετινή χρονιά.
"Είναι πολύ καλά νέα για εμάς και είναι ένα μήνυμα πως η Liverpool συνεχίζει να "μετράει". Αποκτήσαμε έναν κορυφαίο διεθνή παίκτη, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός για την Chelsea. Πολλές ομάδες ήθελαν να τον αποκτήσουν αλλά είναι καταπληκτικό το ότι επέλεξε να έρθει εδώ και αξίζουν τα εύσημα στον προπονητή που τον έπεισε να έρθει. Ολοι οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι, όπως και οι παίκτες. Ηταν ένα μακρύ καλοκαίρι και βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι να κοιτάξουμε και πάλι μπροστά. Ηταν καταπληκτικά νέα και ελπίζω να έρθουν κι άλλοι. Είναι το είδος μεταγραφών που πρέπει να κάνουμε", ήταν τα λόγια του Carragher.
www.englishfootball.gr