Μάγκατ: Δεν έχει αποφασίσει ο Ραούλ

Μετά από 18 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Ραούλ Γκονζάλεθ που είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την «βασίλισσα». Η Σάλκε προβάλλει ως το μεγαλύτερο φαβορί για την απόκτηση του, καθώς έχει και το πλεονέκτημα της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Οι φίλοι της ομάδας του Γκελζενκίρχεν περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Ισπανού επιθετικού, όμως ο Φέλιξ Μάγκατ συνιστά υπομονή, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο 33χρονος άσος έχει προσφορές κι από άλλες ομάδες και δεν βιάζεται να επιλέξει.
«Πρόκειται για μια ιστορία που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί ως το τέλος των διακοπών, όταν ο Ραούλ θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του. Τότε σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφαση του και έχει στα χέρια του διάφορες προτάσεις, ακόμα και από την Αγγλία», υποστήριξε ο τεχνικός της Σάλκε που τόνισε την ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες.
«Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι απαραίτητο για την Σάλκε να συνεχίσει να επενδύει σε παίκτες, αλλιώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει να είναι ένας επιτυχημένος σύλλογος χωρίς την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ. Θα ήταν όνειρο να συνεχίσουμε όπως ήμασταν μέχρι προσφάτως, γιατί δεν είμαι θαυματοποιός».
sportdog.gr