Ένταση στην πρώτη του Παπασταθόπουλου: «Δεν φτάνει ο Έλληνας, πάρε τον Τζέκο»

Μπορεί η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν να ‘φούσκωσε’ με περηφάνια τους Έλληνες, στην Ιταλία όμως οι οπαδοί των «ροσονέρι» είναι αγανακτισμένοι με τη φετινή «σφιχτή» μεταγραφική πολιτική. Οπότε η πρώτη συγκέντρωση των Μιλανέζων την Τρίτη ήταν μια καλή ευκαιρία για τους «τιφόζι» προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους για τη νοοτροπία του προέδρου. Έτσι περισσότεροι από τρεις χιλιάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Μιλανέλο. Εκεί οι οργανωμένοι οπαδοί με πανό, καπνογόνα και συνθήματα κατέκριναν την… τσιγκουνιά του Μπερλουσκόνι. Ένα από αυτά τα πανό έκανε αναφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο υποστηρίζοντας ότι «δεν φτάνει ο Έλληνας, πάρε τον Τζέκο» («Non ci basta il Greco, prendi Dzeko»).
«Μπερλουσκόνι είσαι απών»
Μάλιστα οι «Ultras» δεν αρκέστηκαν στις διαβεβαιώσεις του «καβαλιέρε» ότι θα παραμείνει ο Ροναλντίνιο και εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτήρισαν αδικαιολογήτως απών: «Καταλαβαίνουμε απόλυτα τη γενικότερη οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες ομάδες στο να επενδύσουν χρήματα και να διαχειριστούν τα μπάτζετ.
Παρόλα αυτά, πιστεύουμε ότι μπορείς να κάνεις μεγάλες μεταγραφές, χωρίς να ξοδέψεις τεράστια ποσά. Θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες εναντίον εκείνων που δεν δείχνουν πλέον αγάπη για τη Μίλαν μας και είναι τελείως και αποκλειστικά αφοσιωμένοι σε δραστηριότητες εκτός ποδοσφαίρου. Για μας, τίποτα δεν έχει αλλάξει στη στάση μας απέναντι στον Μπερλουσκόνι. Συνεχίζει να είναι ένας αδικαιολόγητα απών», αναφέρει η ανακοίνωση.
sportdog.gr