Σε επιφυλακή City και Chelsea

Οι “πολίτες” και οι “μπλε” κοιτάνε διακριτικά την περίπτωση του Ibrahimovic, μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του, στις οποίες αναφέρεται πως ίσως ο πελάτης του προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο την προοπτική της Premier League. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Σουηδός άσσος της Barcelona, είχε τονίσει πως δεν θα ήθελε να παίξει στην Αγγλία εξαιτίας του μουντού καιρού της χώρας.
Ο μάνατζερ του διεθνή Σουδού, Raiola, δηλώνει παρ’ όλα αυτά: “Οι αγγλικές ομάδες πρέπει να είναι σε επιφυλακή μιας και θα ήταν μεγάλη η πρόκληση για τον Zlatan να αγωνιστεί στην Premier League”. Να θυμίσουμε πως ο Raiola είχε δηλώσει πως ο Guardiola θα πρέπει να επισκεφτεί ένα ψυχιατρείο αν δεν καταφέρει να χωρέσει τον Ibrahimovic στην αρχική ενδεκάδα της Barcelona ενώ φρόντισε να υπογραμμίσει την θέση του, προσθέτοντας:
“Ο Ibrahimovic ποτέ δεν πίστεψε πως η Barcelona είναι η τελευταία του ομάδα, είναι σαν τον Mourinho: «Αν κερδίσεις τα πάντα σε μία ομάδα οφείλεις να βρεις μία νέα πρόκληση»”.
Πάντως απομένει να δούμε αν ο βροχερός της Αγγλίας θα νικήσει το δέλεαρ του Champions League, το οποίο και προσφέρει η Chelsea, στο μυαλό του Ibrahimovic.
www.englishfootball.gr