Πουγιόλ καλεί Σέρχιο Ράμος στην «Μπάρσα»…

Τον διάδοχο του στην Μπαρσελόνα βλέπει στο πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος, ο Κάρλες Πουγιόλ. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την «βασίλισσα» και εσχάτως το όνομα του έχει μπλέξει σε μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να πηγαίνει στην βασική αντίπαλο των «μερένχες», την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρσελόνα. Μάλιστα ο Πουγιόλ, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Ράμος στους «φούριας ρόχας» που ξεκινούν την Τετάρτη στο Μουντιάλ, βλέπει με πολύ καλό μάτι μια τέτοια κίνηση.
«Νομίζω πως θα ήταν μια σπουδαία συμφωνία και η Ρεάλ θα έκανε μεγάλο λάθος να τον αφήσει να φύγει. Αλλά αν ήταν να έρθει στην Μπάρσα, θα ήταν ένας σπουδαίος διάδοχος μου. Είναι μεγάλος αμυντικός», ισχυρίστηκε μιλώντας στην MARCA ο αρχηγός της Μπαρσελόνα. Ο Πουγιόλ εκθείασε ακόμα την κίνηση της Ρεάλ να προβεί στην λύση «Μουρίνιο» για τον πάγκο της, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στην Εθνική, υποστηρίζοντας πως πιθανότατα αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι και το τελευταίο για εκείνον, αφού σε τέσσερα χρόνια στην Βραζιλία θα είναι 36 ετών...
«Δεν θα βρίσκομαι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία, αυτός είναι ο νόμος της ζωής. Αλλά μετά το Π.Κ θα μιλήσω με τον Ιέρο και τον Ντελ Μπόσκε. Δεν πρόκειται μόνο για δική μου απόφαση».
sportdog.gr