«Σκληρή και πειθαρχημένη»

ΕΤΣΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΗ «EL DIA» ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΤΟ… ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΤΟ BBC: «ΦΤΩΧΗ ΕΛΛΑΔΑ». BILD: «Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΕΣΑ, Ο ΟΤΟ ΕΞΩ».-
Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρθηκαν περισσότερο στην πρόκριση της Αργεντινής, παρά βέβαια στην ήττα και στον αποκλεισμό της Ελλάδας. Τα αργεντίνικα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με το γκολ του Παλέρμο και τον Μέσι, με την «El Dia» να χαρακτηρίζει την ομάδα του Ρεχάγκελ «σκληρή και πειθαρχημένη». Πάντως η ισπανική «Marca» σχολιάζοντας το ματς τόνισε πως «η Αργεντινή δεν χρειάστηκε να ‘γκαζώσει’ για να πετύχει την τρίτη της νίκη κόντρα σε μια πολύ φτωχή Ελλάδα». Στο ίδιο μήκος κύματος και το BBC γράφοντας για «φτωχή Ελλάδα».
Ole: «Είναι μοναδικό κι ανεκτίμητο», λέει ο Παλέρμο. Η Αργεντινή έφτασε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς με το Μεξικό
El Dia (Αργεντινή): Το γκολ του Παλέρμο ολοκλήρωσε τη φιέστα.
Clarin (Αργεντινή): Η Αργεντινή επέστρεψε στη γιορτή και τώρα αντιμετωπίζει το Μεξικό σε ένα ματς όλα ή τίποτα Η Αργεντινή νίκησε 2-0 την Ελλάδα που έπαιξε πολύ σκληρά και πειθαρχημένα στην άμυνα.
FIFA.com: Η Αργεντινή νίκησε την Ελλάδα κι έκλεισε ραντεβού με το Μεξικό
UEFA.com: Οι ελληνικές ελπίδες τέλειωσαν από την Αργεντινή
BBC: Η Αργεντινή πέρασε πάνω από μια φτωχή Ελλάδα.
Marca: Η Αργεντινή τα κερδίζει όλα. Δεν χρειάστηκε να «γκαζώσει» για να πετύχει την τρίτη της νίκη κόντρα σε μια πολύ φτωχή Ελλάδα.
L` Equipe: Η Αργεντινή τα έκανε όλα
Goal.com: Στην πρώτη θέση του ομίλου η Αργεντινή. Ο βετεράνος Μάρτιν Παλέρμο σκοράρει στο ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο και δίνει στον Μαραντόνα την κορυφή του ομίλου
Bild: Ο Ντιέγκο μέσα, ο Οτο έξω!
Gazzetta dello Sport: Η Αργεντινή στους 8, η Ελλάδα γυρίζει σπίτι
sportdog.gr