«Δεν είπε ποτέ ότι φεύγει»

Ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στους ρεπόρτερ της Εθνικής στη Νότιο Αφρική, διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Ότο Ρεχάγκελ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ελλάδας σε ομιλία του στους διεθνείς.
Παράλληλα, ο μέσος του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως δεν συνέβη το παραμικρό στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Νότια Κορέα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιγηρία.
Ερωτηθείς ο Κώστας Κατσουράνης για τα όσα φέρεται να είπε ο Ότο στην προπόνηση, απάντησε: «Δεν μας είπε κάτι τέτοιο. Είπε πως δεν θέλει να χαλάσουμε τις σχέσεις μας γιατί ετοιμάζει κάποιες αλλαγές στα δύο παιχνίδια. Και δεν θέλει να διαταραχθεί το καλό κλίμα ό,τι και να γίνει, δηλαδή αν ένας παίκτης μείνει στον πάγκο και δυσαρεστηθεί».
«Δεν έγινε το παραμικρό»
Αναφερόμενος επίσης στα όσα γράφτηκαν πως συνέβησαν μετά την ήττα στην πρεμιέρα, διευκρίνισε: «Ξέρετε πως λέω πάντα την αλήθεια. Δεν συνέβη τίποτα στα αποδυτήρια. Ούτε ισχύουν όσα διάβασα για τον Καραγκούνη. Υπήρχε ηρεμία και ήμασταν όλοι απογοητευμένοι που δεν είχαμε κουράγιο για αντιδικίες. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε μόνοι μας καταστάσεις. Αν γινόταν κάτι κι εγώ μαζί σας. Αλλά δεν έγινε το παραμικρό».
«Δεν είπε ποτέ ότι φεύγει»
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε εδώ και για τη χώρα μας και εμάς. Και πρώτοι από όλοι εμείς στεναχωρηθήκαμε που χάσαμε το πρώτο ματς και το θεωρητικά πιο εύκολο. Και τώρα θέλουμε να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε εδώ». Μιλώντας ξανά για τον Ρεχάγκελ είπε: «Δεν είπε ποτέ ότι φεύγει. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει όπως θέλει μια πρόταση».
«Να είμαστε καλοπροαίρετοι»
Και τόνισε: «Πρέπει να είμαστε καλοπροαίρετοι και να πάει η ομάδα μπροστά. Μην δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα. Η κριτική, ατομική, στην ομάδα, στον προπονητή, παντού υπάρχει, σε όλον τον κόσμο, αλλά ως ένα σημείο. Όλοι είδαμε ότι η ομάδα δεν πήγε καλά, δεν χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Όμως όχι ότι δεν τα έδωσε όλα».
«Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται»
Ενόψει Νιγηρίας επεσήμανε: «Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό στο οποίο θέλουμε να έχουμε καλύτερη παρουσία από το πρώτο και αν μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Θα δούμε. Ελπίζουμε.... Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς. Ό,τι λάθη έγιναν έγιναν. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται».
«Θέλουμε βαθμούς»
Για το ενδεχόμενο του 0-3 (σ.σ. ήττες) είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και θέλουμε να αποδείξουμε ότι δίκαια είμαστε. Δεν σκεφτόμαστε τις τρεις ήττες. Θέλουμε βαθμό ή βαθμούς με τη Νιγηρία και μετά ό,τι καλύτερο στο τρίτο παιχνίδι. Πάντα παίζουμε για τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Για μένα, σε ένα Mouντιάλ η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα».
«Θα παίξουμε ψυχή»
Τέλος, ανέφερε: «Η Νιγηρία είναι ομάδα δυνατή, γρήγορη και με παίκτες με φυσικά προσόντα. Εμείς θα παίξουμε ψυχή και αν είμαστε όλοι μαζί έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά. Η ομάδα αυτή που είναι τόσα χρόνια».
sportdog.gr