Β.Καραγκούνης: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα»

Παίκτης της Ουντινέζε και με τη βούλα είναι από την Παρασκευή ο 16χρονος πρώην πλέον παίκτης του Ατρομήτου, Βασίλης Καραγκούνης. Ο νεαρός άσος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε τα συμβόλαια ανάμεσα στον Ατρόμητο και στην Ουντινέζε για την παραχώρησή του στην ιταλική ομάδα. Μέσα στις επόμενες μέρες ο διεθνής, με την Εθνική Παίδων, ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Ιταλία για να υπογράψει το προσωπικό του συμβόλαιο με την Ουντινέζε που θα είναι επαγγελματικό και θα έχει διάρκεια 5 έτη.
«Δεν το είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Νιώθω όμως έτοιμος, δεν έχω κανένα άγχος, ούτε κανένα φόβο» δήλωσε ο Βασίλης Καραγκούνης στο επίσημο site του συλλόγου. Πλέον αρχίζει εντατικά μαθήματα εκμάθησης της ιταλικής γλώσσας αφού θα συνεχίσει το σχολείο του και θα εγγραφεί στη αντίστοιχη Β’ Λυκείου της ιταλικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
«Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τη χαρά μας» είπε ο Βαγγέλης Καραγκούνης, πατέρας του Βασίλη, και συνέχισε: «Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του Ατρόμητου και ειδικά στον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό που προχώρησε σε αυτή τη γενναιόδωρη πράξη. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Ατρόμητος φημίζεται για τις εξαιρετικές του υποδομές, γι’ αυτό άλλωστε εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας. Διαπιστώσαμε όμως ότι είναι ένα σωματείο με αρχές που πάνω απ’ όλα το ενδιαφέρει η πρόοδος και η εξέλιξη των αθλητών που καλλιεργεί στις τάξεις του».
«Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του παιδιού μας. Από την στιγμή που επέλεξε αυτό το δρόμο ως γονείς οφείλουμε να το κάνουμε και να στο στηρίξουμε. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον Θανάση που επίσης παίζει στον Ατρόμητο» είπε η μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, Μαρία που χρειάστηκε να βάλει και αυτή την υπογραφή της στα συμβόλαια μαζί με τον σύζυγό της αφού ο Βασίλης Καραγκούνης είναι ανήλικος.
sportdog.gr