Κασκαρίνο: Ο Σαμάκ είναι «ο Ρονάλντο των φτωχών»

Με υποτιμητικό τρόπο αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Μαρουάν Σαμάκ στην Άρσεναλ, ο Τόνι Κασκαρίνο. Ο παλιός άσος της Τσέλσι και της Μαρσέιγ «έσφαξε με το μπαμπάκι» τον Μαροκινό, μέσω του blog που διατηρεί στο footballpools.com. Τον παρομοίωσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας όμως πως εκεί που του μοιάζει περισσότερο είναι στους θεατρινισμούς με σκοπό να αποσπάσει ένα φάουλ ή ένα πέναλτι. Μάλιστα, ο Κασκαρίνο ανέφερε με το γνωστό βρετανικό φλέγμα, πως όταν είδε τον άσο της Μπορντό να παίζει, φοβήθηκε μήπως ανάμεσα στους θεατές υπάρχουν και… ελεύθεροι σκοπευτές!
«Τεχνικά, ο Σαμάκ είναι πολύ καλός και θυμίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ότι αφορά το στυλ, τα «κόλπα», ακόμα και την εμφάνιση. Ωστόσο, περισσότερο μοιάζει να είναι ο «Ρονάλντο των φτωχών» αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο καλός. Στην πραγματικότητα, μοιάζει με τον Ρονάλντο στο χειρότερο του, με την έννοια ότι πέφτει κάτω σε κάθε ευκαιρία. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν βάζει τα γκολ που βάζει ο Πορτογάλος σωσίας του.
Ο Μαροκινός είναι ένας από τους χειρότερους στο ότι «ψάχνει» συνεχώς τα φάουλ και τα πέναλτι. Όσες φορές τον είδα να παίζει, ήταν απογοητευτικός κυρίως διότι έπεφτε κάτω πολύ εύκολα. Κάποια στιγμή ανησύχησα μήπως υπήρχαν ελεύθεροι σκοπευτές ανάμεσα στους θεατές. Παρόλα αυτά, με την παράδοση του Βενγκέρ στο να βελτιώνει τους επιθετικούς, μπορεί να γίνει μια αξιόλογη προσθήκη του χρόνου», υποστήριξε ο Κασκαρίνο.
sportdog.gr