Αντσελότι: Έχασε τον έλεγχο στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ο Τέρι

Με την κριτική στο πρόσωπο του Τζον Τέρι ήρθε αντιμέτωπος ο Κάρλο Αντσελότι, μετά την αποβολή του αρχηγού των «μπλε», στην ήττα με 2-1 από την Τότεναμ, σε ένα πολύ κομβικό σημείο της «Πρέμιερ Λιγκ».
Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε πως ο Άγγλος αμυντικός έχασε τον έλεγχο (δέχτηκε δύο «κίτρινες» σε διάστημα τριών λεπτών και θα λείψει από το προσεχές παιχνίδι με την Στόουκ), υποστήριξε όμως πως ο παίκτης κάνει φανταστική σεζόν, υπονοώντας παράλληλα πως μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου με την σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, οι εμφανίσεις του περνούν από μικροσκόπιο… «Ήμουν ποδοσφαιριστής και ξέρετε πως κάποιες φορές δεν είσαι λογικός, κάποιες φορές χάνεις τον έλεγχο. Αλλά νομίζω πως όλος ο κόσμος ασχολείται υπερβολικά με τις εμφανίσεις του. Τα πάει περίφημα και κάνει φανταστική σεζόν. Ίσως κάποιες φορές να είχε προβλήματα και να μην έπαιξε τόσο καλά, ίσως και με την Τότεναμ να μην έπαιξε καλά. Αλλά πρέπει να εξετάζεις όλη την σεζόν του Τζον Τέρι, ήταν πραγματικά φανταστικός». Ο Αντσελότι εύχεται ακόμα πως η Τότεναμ θα κάνει ότι και απέναντι στην Τσέλσι και την Άρσεναλ, στο προσεχές παιχνίδι της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».
«Δεν ξέρω αν η Τότεναμ μπορεί να πάειστο «Ολντ Τράφορντ» και να κερδίσει. Ασφαλώς και το εύχομαι. Η συγκυρία είναι καλή για αυτή και μπορεί να κάνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά εμείς δεν ενδιαφερόμαστε, πρέπει να νικήσουμε την Στόουκ. Χάσαμε και έτσι μειώθηκε η διαφορά μας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε έναν πόντο μπροστά από αυτούς».
sportdog.gr