Επιστροφή Campbell, θέλει ο Almunia

Εδώ και καιρό ακούγεται το ενδεχόμενο ο Sol Campbell να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο, επιστρέφοντας στην Arsenal, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι επί της ουσίας.
Ο 35χρονος αμυντικός, εξακολουθεί να προπονείται με τους Gunners, πράγμα που κάνει από όταν έλυσε τη συνεργασία του με τη Notts County, ώστε να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση. Πλέον, το μεταγραφικό παζάρι έχει ανοίξει ξανά, και αρκετές ομάδες της Premiership, συμπεριλαμβανομένης και της Arsenal, βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική απόκτησης του έμπειρου άσου. Ένας πρώην συμπαίκτης του στην ομάδα, ο Manuel Almunia, τάσεται υπέρ της επιστροφή του Campbell στο Emirates, όντας βέβαιος πως έχει να δώσει πολλά στο σύλλογο.
“Για την Arsenal, κάθε βοήθεια από έναν παίκτη σαν τον Sol, είναι ευπρόσδεκτη. Αν τελικά επιστρέψει στην ομάδα, θα μας βγεί σε καλό, καθώς θα αυξήσει τον ανταγωνισμό για μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Sol, είναι έτοιμος να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο, και αν το κάνει για την Arsenal, θα είναι φανταστικό.”, ήταν τα λόγια του πορτιέρο των Gunners, πάραυτα ο τελευταίος λόγος ανήκει στον πλέον αρμόδιο, που δεν είναι άλλος από τον Arsene Wenger.
www.englishfootball.gr