Τόνι: «Είναι υπέροχο»

«Το να παίζω με τον Τότι είναι υπέροχο. Με πλησίασαν και άλλοι σύλλογοι αλλά εγώ ήθελα τη Ρόμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούκα Τόνι, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από τους «τζαλορόσι». Και συνέχισε: «Όσο για την Εθνική; Προς το παρών επικεντρώνομαι στο να πετύχω πολλά γκολ με την κιτρινοκόκκινη φανέλα. Ενώ η σύγκριση με τον Μπατιστούτα δε με φοβίζει. Θα προσπαθήσω να κερδίσω τη θέση γιατί στη Ρόμα υπάρχουν μεγάλοι επιθετικοί. Εγώ παίζω πιο κοντά στην εστία αλλή η επιλογή του ρόλου μου θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον κύριο Ρανιέρι που είναι ένας μεγάλος τεχνικός.

Για αυτόν μιλούν τα αποτελέσματα. Έχω μία υπέροχη σχέση με τη διοίκηση της Μπάγερν που κατάλαβε τη θέλησή μου να έρθω στη Ρόμα. Είχα προβλήματα με τον Φαν Χάαλ όμως τώρα πια είναι παρελθόν και δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτά.

Εγώ για την ώρα είμαι δανεικός, για την απόκτησή μου με κανονική μεταγραφή θα ξαναμιλήσουμε οριστικά το καλοκαίρι. Θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω τη θέση με την αξία μου και να πετύχω πάρα πολλά γκολ για τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου.

Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαι καλά, ο τραυματισμός τώρα πια είναι μία ανάμνηση. Περιμένω να μπω στο γήπεδο για να έρθει και η περαιτέρω επιβεβαίωση. Επέλεξα το Νο 30 στη φανέλα επειδή το 9 ήταν κλεισμένο και επειδή αυτό το νούμερο μου έχει φέρει πάρα πολλή τύχη στην καριέρα μου».