Επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ταυλαρίδης

Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αγγλία ο διεθνής αμυντικός Στάθης Ταυλαρίδης, με κίνητρο να αποδείξει πως αξίζει να αγωνίζεται στην Πρέμιερσιπ. Ο 29χρονος διεθνής αμύντικος της Σεντ Ετιέν σύμφωνα με δηλώσεις του ετοιμάζεται να δοκιμάσει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ταυλαρίδης του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα του λήγει το προσεχές καλοκαίρι δήλωσε:

"Διασκέδασα την θητεία μου στις Λιλ και Σεντ Ετιέν, αλλά θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω τη τύχη μου στην Αγγλία. Όταν ήμουν στην Άρσεναλ δεν είχα πολύ τύχη να αγωνιστώ εξαιτίας των παιχτών που είχα μπροστά μου, αλλά πιστεύω πως με την εμπειρία που αποκόμισα με την Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής και μπορώ να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε ομαδα της Πρέμιερ Λιγκ."

Δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο μάνατζερ του ποδοσφαίριστη Γουίλι Μακάι ο οποίος πιστεύει ότι θα μπορέσει να πετύχει το deal τον Γενάρη, αφού η Σεντ Ετιέν δεν θα θέλει να χάσει τον ποδοσφαίριστη χωρίς αντίτιμο.

Ο Ταυλαρίδης πήγε το 2001 στην Άρσεναλ από τον Ηρακλή όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε αρκετά ματς με συνέπεια το 2004 να μεταγραφεί στην Λιλ στην οποία καθιερώθηκε και αγωνίστηκε δύο φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 2007 πήγε στην Σεντ Ετιέν όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
sport24.gr